Woonbegeleider parttime (20-32 u)

Als woonbegeleider bij Droom je Thuis ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de begeleiding en verzorging van de 12 bewoners met een meervoudig verstandelijke beperking. Samen zorgen jullie voor hen en voor een fijne sfeer! Kijk jij vooral naar mogelijkheden in plaats van naar beperkingen?

Jouw werkzaamheden

Als woonbegeleider zorg je voor de bewoners en begeleid je hen waar ze dit nodig hebben. Je betrekt ze bij de dagelijkse gang van zaken en de huishoudelijke taken op de woning of stimuleert ze daarin.

Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de bewoners op jou kunnen vertrouwen. Je bent betrokken bij het ochtendritueel of vangt de bewoners weer op als ze klaar zijn met dagbesteding. Ook de nachtdiensten zullen door jou en je collega’s gezamenlijk worden ingevuld, waardoor je af en toe een nacht op de woning slaapt of werkt.

Invulling geven aan de dagbesteding op of vanuit de woning aan 2 tot 4 bewoners op doordeweekse dagen. Droom Je Thuis is een ouderinitiatief. Dit betekent dat ouders blijvend betrokken zijn bij de zorg van hun zoon of dochter en de gang van zaken binnen het ouderinitiatief. Contact met ouders is essentieel binnen je werkzaamheden.

Jouw profiel:

Als woonbegeleider beschik je over een flinke dosis geduld, humor, inlevings- en doorzettingsvermogen en goede sociale vaardigheden. Samen met je collega’s verdeel je de diensten op avonden, in weekenden en tijdens feestdagen, je houding hierin is flexibel.

Functie-eisen:

Een (afgeronde) opleiding SPW3/4, MDGO AW, Verzorgende IG, Ziekenverzorgende of MGZ/MMZ Je werkt bij Droom Je Thuis met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. Kom je bij ons werken, dan hebben we je

Verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig.

Wat bieden we jou?

  • Een jaarcontract bij Woondroomzorg B.V. met de intentie om bij goed functioneren het contract om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Werken in een enthousiast nieuw team van vakkundige collega’s;
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). € 2.025 – €2.937 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
  • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering)
  • Een betekenisvolle functie met ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Heb je interesse in deze vacature en wil je solliciteren?

Schrijf je motivatie en stuur deze samen met je CV naar ons toe:

Contactpersoon Ilona van Mil 06-41331772 – sollicitatie@woondroomzorg.nl