Vacature: Persoonlijk Begeleider Parttime (20-32 uur per week)

Als persoonlijk begeleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor 3 tot 4 kanjers. Samen met hen, de ouders en/of verwanten en je collega’s stel je een plan met doelen op. Daarnaast werk je natuurlijk mee in de woning. Kijk jij vooral naar mogelijkheden in plaats van naar beperkingen?

 

Jouw werkzaamheden

Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg en begeleiding van enkele kanjers met een (zeer) intensieve hulpvraag. Je geeft vaak zelf uitvoering aan de zorg en begeleiding die de kanjer nodig heeft. Zo zie je met eigen ogen wat er nodig is om het samenspel tussen kanjers, verwanten en begeleiders vast te houden en te versterken.

 

Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de kanjers op jou kunnen vertrouwen. Je bent betrokken bij het ochtendritueel of vangt de bewoners weer op als ze klaar zijn met hun dagbesteding. Je betrekt ze bij de dagelijkse gang van zaken en de huishoudelijke taken op de woning.

 

Je werkt samen met de coördinator en je werkt samen met de begeleiders en ondersteunend medewerkers. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor een fijne sfeer en goede zorg voor de 12 kanjers in het Droom je Thuis-huis.

 

Jouw profiel

Als persoonlijk begeleider beschik je over een flinke dosis geduld, humor, inlevings- en doorzettingsvermogen en goede sociale vaardigheden. Samen met je collega’s verdeel je de diensten op avonden, in weekenden en tijdens de feestdagen, je houding hierin is flexibel

 

Functie-eisen

Een afgeronde opleiding SPH, MMZ 4 (uitstroom GHZ), SPW 4 en enkele jaren ervaring als persoonlijk begeleider. Je werkt bij Droom Je Thuis met kwetsbare mensen en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. Kom je bij ons werken, dan hebben we je Verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg);
  • Werken in een organisatie met korte lijnen;
  • Een betekenisvolle functie met een grote mate van vrijheid, verantwoordelijkheid en eigen regie.

Herken jij jezelf in deze betekenisvolle functie? Schrijf een heldere motivatiebrief en stuur deze samen met je cv naar ons toe: vacature@droomjethuis.nl

 

Vragen over de vacature? Stel je vragen over de functie en werken bij Droom je Thuis aan Ingrid Boers via vacature@droomjethuis.nl